Increase font size Decrease font size Default font size
Ruski jezik (izgovor, gramatika, konverzacija, vežbe) [Русский язык/грамматика, Russian language/grammar]
Category: Russian, Educational materials (Russian) | Author: Ratio aeterna | (24.03.11)   
Updated: 19.04.2012 - 15:24

http//photoload.ru/data/a0/24/39/a0243906cec388aa7e8fc918b56d1f07.jpg


Ruski jezik (izgovor, gramatika, konverzacija, vežbe)
Author: Predrag Piper, (Stojnić Mila)
Publisher: Zavet, Beograd
Publication year: 2002
Number of pages: 380
Format: PDF - scanned book, OCR, bookmarks
Size: 14.9 MB
Target language: Russian
Source language: Serbian
Ova knjiga je namenjena svima koji žele da počnu ili da nastave sa učenjem savremenog ruskog jezika, bilo samostalno, bilo u školi ili na fakultetu, i da na jednom mestu imaju osnove izgovora, pregled gramatičkih pravila i primere njihove primene, obrasce konverzacije na ruskom jeziku na različite teme (od predstavljanja i upoznavanja do biznisa i informatike) kao i tematske i druge kratke rečnike, korisne za usvajanje gradiva koje se u knjizi izlaže i korisne za uspešnu komunikaciju na ruskom jeziku.
Autor je nastojao da u ovoj knjizi poveže dobre tradicije proučavanja ruskog jezika kod Srba, i poređenja ruskog sa srpskim jezikom, sa savremenim iskustvima nauke o ruskom jeziku, posebno sa aktuelnim pristupima ruskom kao stranom jeziku. Nastojao je takođe da u knjigu ugradi svoje dosadašnje iskustvo u ovim poslovima, sticano i pisanjem nekoliko desetina udžbenika i priručnika ruskog jezika za različite uzraste i profile korisnika.
Autor Predrag Piper je redovni profesor na Katedri za rusistiku (slavistiku) Filoškog fakulteta u Beogradu, i dopisni član SANU.

Remarks: Postoji i novije izdanje knjige iz 2005; ali koliko sam ja uspeo da vidim (kad sam prelistavao knjigu) jedina razlika je u tome što su izbacili V deo koji je napisala pokojna M. Stojnić; i eventualno su ispravili neke greške. Naslov drugog izdanja je - Gramatika ruskog jezika u poređenju sa srpskim.

http//uz-translations.net/uploads/images/default/4kwfqmu.png
Download
Password: uztranslations
Feel free to add mirrors
mirrors by Cocolitanos
multiupload
files.uz
uztranslations

Ova knjiga je specijalno skenirana za Binmashisa i Cocolitanosa! biggrin

NB: Do you want to download the best new files from UZ-Translations on a high speed and without long waits? Special offer for YOU! Buy a Premium account on HitFile.net and download the best files from our portal on a very high speed that might reach a level of 50 MB/sec.! Only for users of UZ-Translations the price at Premium access is equal to as little as 1$ for 24 hours of unlimited downloads!
All these funds will be invested in the further development of UZ-Translations.Comments: 7
Views: 5885
 COMMENTS(7)

Russian Language
Our partners

    Need for a translator or interpreter? Affordable services in Norma-TM Moscow translation agency

    Ищете хорошее бюро переводов, которому можно поручить большее, чем нотариальный перевод паспорта? - Право и Слово - Бюро Переводов

    Репетиторы по английскому, французскому, немецкому и другим иностранным языкам на сайте НАУЧИ.ру (занятия очные и по Skype)Яндекс.Метрика

Top