Increase font size Decrease font size Default font size
Моj први сликовни. Речник српског jезика
Category: Dictionaries (BCS), Bosnian/Croatian/Serbian | Author: wepr | (22.10.12)   
Updated: 25.10.2012 - 07:17

http//photoload.ru/data/d2/0c/2f/d20c2fb09aef8da3e519a2a510f58347.png


Моj први сликовни. Речник српског jезика
Author: Виолета Бабић
Published: Kreativni centar, Beograd, 2006
Language: Serbian
Format: PDF
Pages: 90
size: 28 Mb

Quote:
"Мој први сликовни речник српског језика" је књига намењена деци предшколског узраста. У време када упознају свет око себе, ова књига им може помоћи да се упознају с низом речи којима именујемо бића, предмете и појаве из ближе и даље околине, као и да науче да те речи повезују у тематске целине. Kњига служи богаћењу речника детета и ствара основу за будуће формирање појмова.
Странице су испуњене привлачним илустрацијама којима су појмови представљени, а илустрације су пропраћене исписаним речима. У десет тематских целина обрађено је око 1.500 речи које се односе на сцене из свакодневног живота, предмете који су детету познати и блиски, на природу, животиње, биљке, уметност, врсте занимања. Све то ће детету омогућити да открије свет који га окружује.


download:

depositfiles
file.uz
rapidgator
mirrorcreator

mirror 1 by 123dutch
mirror 2 by 123dutch

no pass


NB: Do you want to download the best new files from UZ-Translations on a high speed and without long waits? Special offer for YOU! Buy a Premium account on HitFile.net and download the best files from our portal on a very high speed that might reach a level of 50 MB/sec.! Only for users of UZ-Translations the price at Premium access is equal to as little as 1$ for 24 hours of unlimited downloads!
All these funds will be invested in the further development of UZ-Translations.Views: 45
 
Russian Language
Our partners

    Need for a translator or interpreter? Affordable services in Norma-TM Moscow translation agency

    Ищете хорошее бюро переводов, которому можно поручить большее, чем нотариальный перевод паспорта? - Право и Слово - Бюро Переводов

    Репетиторы по английскому, французскому, немецкому и другим иностранным языкам на сайте НАУЧИ.ру (занятия очные и по Skype)Яндекс.Метрика

Top